Søg
Close this search box.

REPRÆSENTANTSKABSVALG 2024

OM REPRÆSENTANTSKABSVALGET I HVIDBJERG BANK 2024

I Hvidbjerg Bank vælges repræsentantskabet af bankens aktionærer på generalforsamlingen, og i år afholdes repræsentantskabsvalget derfor den 20. marts. Du kan på denne side danne dig et overblik over, hvor mange kandidater der skal vælges, ligesom du kan danne dig et overblik over, hvem der stiller op.

OPSTILLEDE KANDIDATER

Der skal i 2024 vælges 6 kandidater til bankens repræsentantskab. De personer, vi præsenterer dig for på denne side, er kandidater til bankens repræsentantskab. Du kan her danne dig et overblik over kandidaterne og hvem de er, ligesom du har mulighed for at klikke ind på den enkelte kandidat og læse endnu mere om vedkommende.

Om
Jan er i dag en del af bankens repræsentantskab, hvor han blev valgt ind første gang i 2009. Jan ønsker genvalg til repræsentantskabet.

Uddannelse og job
Jan har siden 1993 været selvstændig landmand og driver i dag en griseproduktion med 9 ansatte. Jan har tidligere deltaget i Ticans bestyrelse.

Tillidshverv
Ingen

Banken anser Jan Houe for at være uafhængig.

Om
Lars er i dag en del af bankens bestyrelse, hvor han er formand for revisionsudvalget og risikoudvalget. Lars blev valgt ind i bestyrelsen i 2009 og i repræsentantskabet i 2012. Lars ønsker genvalg til repræsentantskabet.

Uddannelse og job
Lars er uddannet cand.merc.aud. ved Handelshøjskolen i København, og har tidligere arbejdet som revisor ved Arthur Andersen i London og København, samt KPMG i København. Efterfølgende har Lars været koncernøkonomichef ved RM Industrial Group, dengang en del af det børsnoterede FLS Industries, ligesom han endvidere har været medejer af og direktør for Elefantriste A/S samt Brdr. Jørgensen Components A/S. Lars er i dag direktør og beskæftiger sig med produkt- og forretningsudvikling i Just Easy Tools ApS, hvis hovedprodukt er store håndteringsværktøjer til dæk og hjul med global salgsudvikling til flere brancher.

Tillidshverv

 • Bestyrelsesmedlem i Hvidbjerg Bank A/S
 • Formand for revisionsudvalget
 • Formand for risikoudvalget
 • Direktør og bestyrelsesmedlem Just Easy ApS
 • Direktør og bestyrelsesmedlem Just Easy Tools ApS
 • Ejer af L.J. Finans ApS

Banken anser ikke Lars Jørgensen for at være uafhængig.

Om
Lene er i dag en del af bankens bestyrelse, hvor hun er medlem af nomineringsudvalget. Lene blev valgt ind i repræsentantskabet i 2018, og i 2020 blev hun valgt ind i bankens bestyrelse. Lene ønsker genvalg til repræsentantskabet.

Uddannelse og job
Lene Houe er administrativ ansvarlig for familiens bedrifter, hvilket inkluderer lønadministration, budgetter, regnskaber og personaleledelse. Lene har endvidere været aktiv inden for lokalpolitik og har indtil kommunalvalget 2021 været medlem af Struer Byråd, hvor hun var medlem af økonomi, erhvervs- og bosætningsudvalget og næstformand for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget.                                         

Familien ejer ca. 1.550 ha jord, hvoraf de 1200 er i Spanien og anvendes til naturpleje, udlejning af feriehus og salg af jagt.

Tillidshverv

 • Bestyrelsesmedlem i Hvidbjerg Bank A/S
 • Medlem af nomineringsudvalget

Banken anser Lene Houe for at være uafhængig.

Om
Lars er i dag en del af bankens repræsentantskab, hvor han blev valgt ind første gang i 2010. Lars ønsker genvalg til repræsentantskabet.

Uddannelse og job
Lars har en teknisk baggrund, herunder en Master i IKT & Læring, og er i en stilling som konsulent i E-learning og Multimedia ved den lokale virksomhed B&O. Lars har gennem sine mere end 30 år ved Bang & Olufsen blandt andet erfaring som underviser, afdelingsleder, og HR-konsulent. Lars arbejder pt med at lave video til formidling af, hvordan produkter installeres og repareres. 

Tillidshverv
Ingen.

Banken anser Lars Hvid for at være uafhængig.

Om
Morten er i dag en del af bankens bestyrelse, hvor han er medlem af både revisionsudvalget og risikoudvalget. Morten blev valgt ind i repræsentantskabet i 2021, og i 2023 blev hun valgt ind i bankens bestyrelse. Morten ønsker genvalg til repræsentantskabet.

Uddannelse og job
Morten er ejerleder i CG Group koncernen, hvor Morten har arbejdet siden 2010. CG Group koncernen er en industrivirksomhed, med et primært forretningsområde inden for overfladebehandling af stål. Morten er uddannet cand.merc.aud. ved Aalborg Universitet i 2003, og har i perioden 1997-2010 haft forskellige stillinger inden for økonomi og regnskab ved henholdsvis Deloitte, Dantherm og F&H.

Tillidshverv

 • Bestyrelsesmedlem i Hvidbjerg Bank A/S
 • Medlem af revisionsudvalget
 • Medlem af risikoudvalget
 • Bestyrelsesmedlem og direktør i CG Holding A/S
 • Bestyrelsesmedlem og direktør i Cito A/S
 • Bestyrelsesmedlem og direktør i DanGard Holding ApS
 • Bestyrelsesmedlem og direktør i Gardit A/S
 • Bestyrelsesmedlem i Gardit Marine P/s
 • Bestyrelsesmedlem og direktør i EJENDOMSSELSKABET AF 10.2.2000 A/S
 • Bestyrelsesmedlem i C G Group Holding ApS
 • Bestyrelsesmedlem i Dangard A/S
 • Direktør i Selskabet af den 1. april 2005 ApS
 • Direktør i Langegade 106 ApS

Banken anser Morten Laursen for at være uafhængig.

Om
Tanja er i dag ikke en del af repræsentantskabet

 Uddannelse og job
Tanja er specialkonsulent hos Skattestyrelsen, og har tidligere været revisor hos RSM Danmark i Hurup

Tanja har en HD i regnskab og er uddannet cand.merc.aud. fra Aalborg universitet. 

Tanja er engageret i det lokale foreningsliv, eks. Thyholm idrætsforening.

Tillidshverv
Ingen

Banken anser Tanja Pedersen for at være uafhængig.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.