Søg
Close this search box.
Layer 28
Vi går gerne gennem ild og vand
Hvidbjerg Bank er erhvervslivets lokale bank - og vi mødes gerne der hvor det sker - eller der hvor du som virksomhedsejer ønsker det. Vi vil gerne være med på sidelinien og agere sparringspartner og rådgiver, når det er nødvendigt...
slider_erhverv_2
Vi brænder for det lokale
Gennem nærvær og gode relationer til vores kunder, ønsker vi at medvirke til at styrke egnsudviklingen og investeringerne i vores lokalområde.

HVAD BETYDER DET LOKALE ERHVERVSLIV FOR DIG?

Det lokale erhvervsliv betyder meget for os i Hvidbjerg Bank, og vi har haft en central placering blandt egnens mange erhvervsdrivende siden banken åbnede i 1912.

I Hvidbjerg Bank dækker vi en lang række af de lokale erhvervsdrivendes behov for finansielle ydelser og kompetent sparring, og vi er bevidste om, at vi som lokal bank har et vigtigt medansvar for lokalområdernes udvikling. Derfor er vores daglige engagement og tætte dialog med vores erhvervskunder og andre lokale beslutningstagere vigtigt.

For os er et tillidsfuldt samarbejde altafgørende, og det kan du som kunde i Hvidbjerg Bank mærke. Som medspillere når vi længst.

Du kan som kunde og samarbejdspartner hos os trække på en bred vifte af erhvervsrådgivere, der hver for sig har stor ekspertise inden for netop deres felt. Vores kvaliteter på dette felt sammen med fleksibilitet, hurtig beslutningskraft og en reel prispolitik er det, som gør Hvidbjerg Bank til en seriøs erhvervssamarbejdspartner.

Hvis du ikke er kunde hos os i forvejen, men ønsker en lokal sparringspartner, som kan se på din forretning med friske øjne, så står vores erhvervsrådgivere i Hvidbjerg Bank parat til at møde dig.

Lyder Hvidbjerg Bank som noget for dig som erhvervsdrivende?

Så kontakt os endelig.

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.