Søg
Close this search box.

VELKOMMEN TIL HVIDBJERG BANK

Hvidbjerg Bank Vinderup

Få din økonomi på sporet

Bor du i Vinderup eller omegn, er Hvidbjerg Bank din lokale bank. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi er en solid lokalbank – og den eneste, der har hovedsæde i Midt- og Vestjylland. Vores lokalhistorie går mere end 100 år tilbage i tiden, så vi er godt forankret i området og er godt rustet til at skabe værdi for dig.

Som din lokalbank i Vinderup sørger vi for, at vores kunder opnår deres største potentiale. Vi har de bankprodukter og ydelser, du har brug for. Og vi kan give dig den nære og personlige rådgivning og service, du ikke møder så mange andre steder, men som du som bankkunde til hver en tid fortjener at få.

Bor du i Vinderup eller omegn, vil du opleve Hvidbjerg Bank som din lokalbank. Men du vil forhåbentlig også opleve os som en moderne bank, der kan tilbyde dig alt det, du kan forvente af en større bank – og mere til. Vores netbank-løsning er f.eks. både brugervenlig og intuitiv, så du nemt og enkelt kan klare de dagligdags bankforretninger hjemme fra sofaen.

Støt lokalt!
Har du nogensinde tænkt på, at når du støtter din lokale bank, støtter du samtidig dit lokalområde? Det er tilfældet, når du støtter Hvidbjerg Bank. Vi går imod strømmen inden for bankbranchen. Her har de fleste større banker travlt med at blive endnu større – de opkøber hinanden og kigger mod de større byer. Men vi har en helt anden ambition. Vi ønsker nemlig ikke at vokse bare for at vokse. Vi ønsker at være så lokale som muligt i Vinderup, samtidig med at vi er med til at udvikle og støtte Vinderups lokalområde.

Derfor er vores navn at finde op til flere steder i lokalområdet. Vi støtter lokale initiativer og ønsker at være med til at gøre en forskel, der er til at tage og føle på. Derfor går vi også ofte et skridt længere end de fleste andre, der støtter økonomisk op om Vinderups initiativer. Der er f.eks. tilfældet, når vi tilbyder belåning og finansiering i yderområder, hvor andre finansielle aktører har takket nej.

Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i Vinderup.

Via formularen herunder kan du bestille en uforpligtende telefonsamtale om mulighederne.

ØNSKER DU AT BLIVE RINGET OP?

Vi tilbyder dig en helt uforpligtende snak om dine drømme og planer – og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

Mød os på Facebook