Søg
Close this search box.

REPRÆSENTANTSKABSVALG 2021

OM REPRÆSENTANTSKABSVALGET I HVIDBJERG BANK 2021

I Hvidbjerg Bank vælges repræsentantskabet af bankens aktionærer på generalforsamlingen, og i år afholdes repræsentantskabsvalget derfor den 17. marts. Du kan på denne side danne dig et overblik over, hvor mange kandidater der skal vælges, ligesom du kan danne dig et overblik over, hvem der stiller op.

OPSTILLEDE KANDIDATER

Der skal i 2021 vælges 6 kandidater til bankens repræsentantskab. De personer, vi præsenterer dig for på denne side, er kandidater til bankens repræsentantskab. Du kan her danne dig et overblik over kandidaterne og hvem de er, ligesom du har mulighed for at klikke ind på den enkelte kandidat og læse endnu mere om vedkommende.

Lene Møbjerg Houe

Lene er i dag en del af bestyrelsen og bankens nomineringsudvalg. Lene har yderligere været en del af byrådet i Struer Kommune og er en del af flere kommunale udvalg. Til daglig er hun selvstændig.

Lars Jørgensen

Lars er næstformand i bankens bestyrelse, ligesom han er en del af bankens risikoudvalg og revisions-udvalg. Lars har revisionsmæssig baggrund og er i dag selvstændig. Lars har erfaring fra flere tillidshverv.

Jan Houe

Jan er i dag en del af bankens repræsentantskab og ønsker genvalg. Jan er selvstændig landmand og bestrider flere tillidsposter inden for hvervet, herunder som næstformand i Dangris.

Lars Hvid

Lars er i dag en del af bankens repræsentantskab. Lars arbejder som konsulent i e-learning og multimedia og har over 30 års erhvervserfaring i lokalområdet, hvor han har haft flere forskellige stillinger.

Morten Lindholt

Morten er administrerende direktør i CG Group A/S. Han bestrider derudover flere tillidshverv, herunder som bestyrelsesmedlem i dansk industri.

 

Lærke Wang Fiskbæk

Lærke er uddannet fysioterapeut og ejer sammen med sin mand en fysioterapeutisk klinik i både Thyholm og Snedsted. Foruden de to fysioterapeutiske klinikker driver de også en webbubitk med hjælpemidler.

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.