Søg
Close this search box.

Fitbit Pay

Fitbit Pay

Fitbit Pay er en betalingsløsning, som du har lige ved hånden. Det er en sikker og nem betalingsmåde, der kan anvendes på alle terminaler i verden der har kontaktløs betaling, og som har symbolet for berøringsfri/kontaktløs betaling.

Q & A:

Betal med dit Fitbit Smartwatch ved at holde venstre knap på dit Fitbit-ur nede og hold det hen til betalingsterminalen.
Kig efter bølgesymbolet på betalingsterminalen. Bølgesymbolet indikerer, at det kan acceptere kontaktløse betalinger fra et understøttet betalingskort eller kreditkort samt smartphones eller smartwatches med NFC.

Du kan anvende Fitbit Pay i alle butikker, både i Danmark og i udlandet, der tilbyder kontaktløs betaling.

Ja, det kan du, hvis butikken tilbyder kontaktløs betaling.

Åbn Fitbit-app’en på dit smartwatch, tryk på “Today” og tryk på dit profilbillede.
Tryk på billedet af din Fitbit-enhed og tryk på ”Fitbit Wallet”.
Følg instruktionerne for at tilføje dit kort.

Fitbit Pay er gratis.

Nej, der er ingen gebyrer, når du anvender Fitbit Pay.

Beløbsgrænsen på Fitbit Pay er den samme som på dit kort/dine kort, som er tilknyttet Fitbit Pay.

Når du ikke med det samme kan se en transaktion, som du netop har udført med Fitbit Pay, skyldes det, at Fitbit Pay kategoriseres som en international betaling, og det tager lidt længere tid at registrere betalingen, ligesom hvis du anvendte et kort i udlandet.

Du kan anvende Fitbit Pay sammen med alle Hvidbjerg Banks betalingskort med undtagelse af det rene Dankort.

Ja, du har mulighed for at tilføje seks betalingskort til din Fitbit Wallet. Du kan markere dit foretrukne kort i Fitbit app´en.

Du kan nemt se forskel på dine forskellige kort, som du har i din Fitbit Wallet, da de i deres design differentierer sig fra hinanden.

Sikkerheden er høj, når du anvender Fitbit Pay.
Du fører dit Fitbit Smartwatch hen over terminalen, når du vil betale, og du skal ikke indtaste en kode, der kan aflures. Skulle du alligevel opleve et misbrug, vil du være dækket på samme måde, som når du anvender dit fysiske betalingskort.

Hvis dit Fitbit ur bliver stjålet, kan andre ikke få adgang til oplysningerne, da aktiveringen af uret sker ved hjælp af en personlig kode. Du har mulighed for at deaktivere eller fjerne kortoplysningerne vis Fitbit appen på din telefon, hvis du har mistet din telefon. Mister du både dit ur og din telefon, kan du logge på din konto via Fitbits hjemmeside.