Søg
Close this search box.

Nyheder

Ny erhvervsrådgiver i Hvidbjerg Bank dyrker det lokale

Pr. 1. september 2021 tiltræder Kristian Fabricius som ny erhvervsrådgiver i Hvidbjerg Banks Holstebro afdeling. Området er langt fra nyt for Kristian, der har arbejdet med erhvervskunder i lokalområdet igennem hele sin karriere i bankverden – 14 år i alt.

– Det jeg har fokus på er, at skabe og vedligeholde gode relationer til erhvervslivet. Jeg gør en dyd ud af at være tilgængelig og tæt på kunderne. Men mere end blot det. Jeg synes det er vigtigt, at man som rådgiver kan se og skabe løsninger til de behov, der er netop her i området. Det handler om sund fornuft og en individuel vurdering af den enkelte kunde. Det skal være mere end blot et øjebliksbillede – man skal kunne se potentialet i kundernes forretningsmodel. Det er den måde, man når det bedste samarbejde og resultat på.

– For mig gør det en forskel, at der er en flad organisationsstruktur og et tæt samarbejde med ledelsen. Når både rådgivere og ledelse er i lokalområdet, taler vi samme sprog, og man får mulighed for at øve indflydelse på beslutningerne.

 

Bredtfavnende fritidsinteresser

Kristian er oprindeligt fra Skalstrup vest for Vemb, men gennem snart 12 år bosiddende i Holstebro med sin hustru Julie og deres tre børn. Kristian har teknik og biler i blodet, og har desuden en stor interesse for vin. Sidstnævnte har ført til en investering i en vinmark ved Skalstrup, hvor han i et samarbejde med en gruppe af vininteresserede dyrker dansk vin på mere end 1000 vinstokke.

– Den grønne (hvidvinen) er drikbar, men den blå (rød-/rosévinen) kræver vist lidt mere tid og sol, fortæller Kristian.

Den store vininteresse fordrer dog også en vis modvægt, så Kristian kan findes løbende i lokalområdet flere gange om ugen året rundt, uanset vejr og vind – og skal man træffe ham, skal man stå tidligt op.

For den nyudnævnte afdelingsdirektør i Holstebro, Henning Tavs, er der store forventninger til den nye erhvervsrådgiver:

– Jeg glæder mig til et super samarbejde med Kristian, som jeg mener vil passe perfekt ind i det team, vi har her i Holstebro. Han har et stort netværk og et dybdegående kendskab til erhvervslivet her i området, og jeg er sikker på, at han også vil kunne bidrage til udviklingen af hele Hvidbjerg Banks erhvervsområde i samarbejde med vores øvrige erhvervsrådgivere.

 

Faktaboks:

Kristian Fabricius er 40 år, uddannet finansøkonom og HD i regnskab og økonomistyring
Vestjysk Bank, Holstebro 2007 – 2013
Jyske Bank, Struer 2013 – 2017
Sydbank, Holstebro 2017 – 2021
Gift med Julie Sparvath – kundekonsulent hos Vestforsyning
Tre børn – tvillinger en dreng og en pige på 9 år samt datter på 4½ år
Bosiddende i Holstebro

 

Fritid:

Stor interesse for vin og medejer af vinmark i Skalstrup, hvor der dyrkes dansk vin
Dyrker sin interesse for teknik og biler
Løber fast 2-3 gange ugentligt i al slags vejr