Søg
Close this search box.

Nyheder

Ledelsesskifte i Holstebro

Pr. 1. august 2021 overtager souschef Henning Tavs ansvaret, som afdelingsdirektør i Hvidbjerg Banks Holstebro afdeling.

John får nye opgaver i overgangsperioden frem til sin endelige fratrædelse med udgangen af 2021, hvor John har ønsket at gå på pension efter mere end 10 års ansættelse i Hvidbjerg Bank.

Efter mere end 47 år i bankverdenen er beslutningen taget og John Schøtt udtaler:

– På et eller andet tidspunkt, skal man jo sige stop. Jeg er et naturmenneske, har gård med jord, skov, mose og eng, og dyrker både jagt og fiskeri, og det vil jeg fokusere mere på fremad. Min hustru Kirsten, børn og børnebørn får nu også mere af min opmærksomhed, og jeg glæder mig til at være en fri fugl og selv bestemme over min tid – altså den, Kirsten ikke har sat sig på. Så bliver der måske plads til lidt bestyrelsesarbejde ind imellem og andre gøremål.

En erfaren afløser

Afløseren, den nuværende souschef Henning Tavs, er med sine 41 år heraf 21 år i bankverden en erfaren og lokal person. Henning er født og opvokset i Thy og har boet i Holstebro de sidste 21 år dog med en lille 4 års afstikker til København. Henning Tavs fortæller:

– Jeg brænder for at se medarbejdere udvikle sig fagligt og menneskeligt og for at levere de gode kundeoplevelser. Det kan jeg kombinere i mit nye job som afdelingsdirektør i Hvidbjerg Bank, Holstebro, som er en bank jeg kender med baggrund i mine næsten 5 år i banken som souschef. Mit team består af 8 kompetente medarbejdere, og planen er, at jeg gerne vil se afdelingen vokse i årene fremover, og det skal ske ved bl.a. et større fokus på at tiltrække flere erhvervskunder til afdelingen.

Privat er Henning gift med Heidi og far til fire. Henning stortrives med sit engagement i lokale netværk bl.a. Rotary Holstebro Morgen, Holstebro Handelsstandsforening, dyrker fodbold, badminton og løber ture i skoven med familien.

Det handler om de nære lokale værdier

Henning kom til Hvidbjerg Bank i 2017, fordi han ønskede at være tættere på kunderne og bidrage med nogle af de ting en lokalbank, som Hvidbjerg Bank kan.

– Jeg oplever, at de værdier, som er grundfæstet i Hvidbjerg Bank; om at være nærværende, deltage i erhvervslivet, støtte op om områdets udvikling og i det hele taget gøre en forskel, passer godt til mig. Kunderne efterspørger den nære relation til rådgiveren, og jeg oplever, at der er stor opbakning hos kunderne til at støtte op om den sidste lokale bank med hovedsæde i Nordvestjylland.

Fremadrettet vil Henning være med til at fortsætte den linje, John Schøtt har lagt, samt styrke den meget positive udvikling, afdelingen oplever.

– Jeg vil have fokus på lokal erhvervsudvikling, den fortsatte udvikling af vores bankprodukter og de nye muligheder indenfor bæredygtighed og digitalisering. Man vil også se mig være synlig lokalt i netværk og vise flaget, der hvor det giver mening. Hvidbjerg Bank skal være med i hverdagen – alle steder og til alle tider, både når det går godt, og når der kommer udfordringer. Jeg glæder mig over, at vi har rigtigt mange gode ambassadører i byen, som bidrager til bankens fortsatte udvikling ved at anbefale os til nye potentielle kunder, slutter Henning.

Bankdirektør Jens Odgaard glæder sig over at få Henning Tavs med på holdet:

– Vi har fundet den rigtige kandidat til at afløse John. Det giver en kontinuitet og stabilitet for hele bankens virke. Henning Tavs vil være en fantastisk repræsentant for de værdier og holdninger, vi har i Hvidbjerg Bank, og med fire børn er han jo også vant til at have mange bolde i luften i hverdagen. Med hans erfaring og lokalkendskab samt bidrag fra et super dedikeret team i Holstebro sikres den fortsatte udvikling i Holstebro-området, slutter Jens Odgaard.

Reception

I anledning af direktørskiftet inviterer Hvidbjerg Bank kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelse til en lille bid og et glas på parkeringspladsen foran banken i Lavhedecentret fredag den 10. september kl. 14.00 – 17.00.