Søg
Close this search box.

Vil du have hjælp til din virksomheds daglige drift?

I Hvidbjerg Bank kan vi tilbyde dig en række forskellige produkter og services, som kan hjælpe dig i din virksomheds daglige drift. 
Du kan læse om nogle af mulighederne her på siderne. Og du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan drøfte løsninger til din virksomheds daglige drift.

At starte egen virksomhed er en stor beslutning, som det kan være svært at overskue konsekvenserne af. 

Inden du træffer beslutningen, er det derfor vigtigt, at du gør dig grundige overvejelser f.eks. i forhold til følgende spørgsmål: 

Er din idé god og økonomisk bæredygtig?
Er du og din familie klar til, at du bliver iværksætter?
Hvilken type virksomhed vil du drive? 

Noget af det vigtigste for dig som iværksætter er, at du løbende sørger for at få god rådgivning. Det er f.eks. en rigtig god idé, inden du overhovedet starter din virksomhed, at du gennemtænker og modtager rådgivning inden for følgende områder: 

– Forretningsstrategi
– Finansiering
– Administration
– Markedsføring
– Salg
– Lovkrav

I Hvidbjerg Bank har vi arbejdet meget sammen med iværksættere, og det er vores erfaring, at jo tidligere du inddrager os i etableringsprocessen, desto større gavn får du af vores viden om de forretningsstrategiske overvejelser og problemstillinger, som er typiske ved etablering af ny virksomhed. 

Som din finansielle partner vil vi gerne tilbyde dig faglig sparring, herunder naturligvis økonomisk rådgivning, igennem hele iværksætterprocessen. Så kontakt Hvidbjerg Bank, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med etablering af virksomhed.