Søg
Close this search box.

Bæredygtig investering

Viden om Bæredygtighed

Når vi yder dig investeringsrådgivning, sker det altid i overensstemmelse med reglerne i det såkaldte MiFID II-direktiv.
Det betyder blandt andet, at vi afdækker investeringens formål og skattemiljø, din risikoevne og -villighed, tidshorisont, ønsket involveringsgrad, erfaring og produktkendskab og ikke mindst dine bæredygtighedspræferencer.

Forståelse af bæredygtighed er under hastig udvikling i disse år. For at sikre en fælles forståelse af, hvad vi mener med bæredygtighed, har vi derfor i samarbejde med BankInvest og Sparinvest lavet to informationssider, som du finder herunder:

Link til BankInvest informationsside om Bæredygtighed

Link til Sparinvest informationsside om Bæredygtighed

Inden vi kan præsentere vores forslag til din investering, har vi brug for at kende dine holdninger og ønsker i relation til bæredygtighed, og vi stiller dig i den forbindelse nogen spørgsmål, som kan hjælpe os med at finde frem til dine præferencer på dette område.

Med denne viden har vi et godt udgangspunkt for at tilbyde et investeringsprodukt, som i størst muligt omfang matcher dine bæredygtighedspræferencer.

I Hvidbjerg Bank tror vi grundlæggende på, at virksomheder skaber mest værdi ved at drive deres forretning ansvarligt og bæredygtigt, og vi formidler kun investeringsprodukter, som mindst overholder EU-kravene i Taksonomiforordningens Artikel 8.
En række af vores investeringsprodukter overholder desuden de ekstra skrappe krav i henhold til Taksonomiforordningens Artikel 9.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.